ELEKTRA SNOWTEC FŰTŐKÁBELEK- utak, lépcsők, feljárók fagymentesítése

Az ELEKTRA SNOWTEC fűtőkábel utak, járdák, külső terek, lépcsők hó és fagymentesítésére alkalmazható. Egy  tekercsre szerelt vastag fűtőkábel adja a meleget, amelyet egyszerűen be lehet építeni térkövezett, vagy betonozott felületek alá.

A SNOWTEC fűtőkábel használata különösen hasznos lehet vízzel érintkező lépcsők, meredek autóbejárók, járdák esetében, és mindenhol, ahol nem szeretnénk a hólapátolással foglalkozni, és fontos a csúszásmentesítés.

A SNOWTEC megkíméli a környezetet a kártékony fagymentesítő kemikáliáktól, a használójának pedig maximális kényelmet nyújt. Használatához szükség van ECR kültéri termosztátra és egy fagy-eső-hó érzékelőre.

A SNOOWTEC kétféle kiszerelésben kerül forgalomba:

1. SnowTec®Tuff fűtőszőnyeg – aszfaltal borított területek alá

2. SnowTec fűtőszőnyeg – kőburkolat alá

SnowTec®Tuff fűtőszőnyeg

A termék nevének egy része, a “Tuff”, a “kemény” szó szerepére utal, ami erősséget és tartósságot jelent, és ami tökéletesen jellemzi a szőnyeg tulajdonságait. A nagy hő- és mechanikai ellenállóképessége lehetővé teszik a SnowTec®Tuff szőnyegek alkalmazását olyan helyeken, melyeket aszfalttal borítottak,

Az Elektra SnowTec®Tuff alkalmas járdák, rámpák, sétányok, stb. fagymentesítésére.  Paraméterei miatt, amely kitűnő ellenáll a nagyon magas ideiglenes expozíciós hőmérsékletnek. (240 ° C).

A SnowTec®Tuff tökéletes választás termikus kihívásokkal ellátott helyeken való felszereléshez, akár közvetlenül aszfaltban is.

  • Kétvezetős.
  • Egyoldalas tápegység.
  • Ultra vékony. 10W / m.

Hogyan telepítsük a SnowTec®Tuff fűtőszőnyeget?

Felépítés

A fűtőtestek egy oldalról táplált ELEKTRA TuffTec fűtőkábelekből készülnek kb. 40 W / folyőméter. A kábel távolsága 10 cm. Minden szőnyeg 0,6 m széles és a modelltől függően – 1,5-27 m hosszú. A “hideg” tápkábel jellemző hossza 4m.

Telepítés

A legtöbb esetben az adott helytől és alkalmazástól függően “nagyon egyszerűnek” tekinthető. Például – ha a kocsifeljáró fűtésre kerül – csak a ténylegesen használt részeket kell fűteni, ezért csak két vagy négy hosszú szőnyeget helyeznek egymással párhuzamosan az autó keréktáv szélességének megfelelően. Nagyobb területekre,  egyszerűen csak több szőnyeget kell telepíteni.

Szabályzás

Az egyszerű és biztonságos működéshez speciális hőmérséklet szabályozóval és páratartalom-érzékelővel ellátott termosztát biztosítja a jegesedés folyamatos ellenőrzését.

Milyen méretekben kapható aSnowTec®Tuff fűtőszőnyeg?

SNOWTECTeljesítménySzükséges betápFelületHosszúságSzélességBruttó ár
Típus(70W / m²)(W/V = A)(m²)(HUF)
SNT 04670 W2,92 A2.4 m²4 m60 cm40 000 Ft
SNT 05930 W4,04 A3.0 m²5 m60 cm46 000 Ft
SNT 071140 W4,96 A4.2 m²7 m60 cm50 000 Ft
SNT 101860 W8,09 A6.0 m²10 m60 cm69 000 Ft
SNT 132560 W11,13 A7.8 m²13 m60 cm90 000 Ft
SNT 162890 W12,56 A9.6 m²16 m60 cm105 000 Ft
SNT 213730 W16,22 A12.6 m²21 m60 cm136 000 Ft

SnowTec fűtőszőnyeg

Problémát okoz a téli fagyos időben a járdák, feljárók fagymentesítése? Nehéz a hótól megszabadítani a járófelületeket? Nem biztonságos a közlekedés időseknek, gyerekeknek az erkélyen, teraszon, vagy a ház körül?

A SnowTec kültéri fűtőszőnyeg kiválóan alkalmas a ház ,nyaraló környékén  elhelyezkedő kővel, Viacolor burkolattal ellátott felületek hó és fagymentesítésére.

  • Kényelem
  • Biztonság
  • Költséghatékony
  •  10 év garancia

jellemzi ezt a láthatatlan, hatékony fűtési megoldást. A balesetek és károk (koccanás, csúszások) elkerülésének egyik módja lehet kiépítése és fagyos időban való használata.

Hogyan telepítsük a SnowTec fűtőszőnyeget?

Alkalmazás

Az Elektra SnowTec fűtőszőnyegei a szilárd kőzetből készült járművek, rámpák, sétányok, tornácok stb. melegítésére, hó- és  fagymentesítésére szolgálnak.

Kiépítés

A fűtési szőnyegek tejesítménye kb. 30 W / folyóméter. A kábelek egymástól való távolsága  távolsága 10 cm. Minden szőnyeg 0,6 m széles és a modelltől függően  2-25 m hosszú. A “hideg” tápkábel jellemző hossza 4m.

Telepítés

A legtöbb esetben az adott helytől és alkalmazástól függően “nagyon egyszerűnek” tekinthető. Például – ha a kocsifeljáró fűtésre kerül – csak a ténylegesen használt részeket kell fűteni úgy, hogy csak két vagy négy hosszú szőnyeget helyeznek egymással párhuzamosan az  autó nyomvonalának szélességében. Ha nagyobb területeket kell melegíteni, akkor több szőnyeget kell telepíteni.

Szabályzás

Az egyszerű és biztonságos működés érdekében speciális hőmérséklet szabályozóval és páratartalom-érzékelővel ellátott termosztát biztosítja a jegesedés folyamatos ellenőrzését.

Milyen méretekben kapható a SnowTec fűtőszőnyeg?

Tovább a kábelekhez!

Érdekelnek a kültéri termosztátok is!